Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΜΕΡΙΚΟΊ ΛΈΝΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΎΝ ΔΊΠΛΑ!



ΥΠΕΡΒΟΛΈΣ

Μια φορά 
ήταν ένας
που του είχαν μεγαλώσει πολύ τα δόντια

Στην αρχή ήταν μικρά, κανονικά. Μασούσε τσίχλες κι έλεγε πως η καλλιέργεια του νου είναι το ξέπλυμα του εγκέφαλου. Ή του εγκεφάλου.
Έτσι ο δικός μου άνθρωπος είχε τη δυνατότητα να πλένει και να ξεπλένει το κεφάλι του ανά πάσα στιγμή και κατ αυτόν τον τρόπο γινόταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, που πετούσε το παλιό, κρατούσε το καινούργιο. Όλα τ άχρηστα τα μασούσε, τα πέταγε στον κάλαθο των αχρήστων.
Όταν ήταν ακόμα μικρός δεν έτρωγε τα δόντια του, ούτε τα νύχια του. Αλλά αργότερα μετάνιωσε κι άλλαξε γνώμη Έτσι έκοβε τα νύχια και τα δόντια του που τ άφηνε επίτηδες να μεγαλώνουν.
Του άρεσαν τα μεγάλα!\

Στην αρχή, οι γύρω του τον κοιτούσαν με περιέργεια. Σου λεγαν: μεγάλα δόντια έχει αυτό το παιδί, θα φάει τον κόσμο. Θα τον μασήσει σαν μαρούλι.
Το πρόβλημα του Δοντιά μεγάλωσε όταν έγινε έφηβος. Πως θα φιλούσε τη γκόμενα; με τέτοια δόντια; το πιο λυπηρό πράγμα στον κόσμο, είναι να είσαι έφηβος και να μην έχεις γκόμενα. [Γενικά είναι λυπηρό να μην έχεις γκόμενα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Η Νεκρή Φύση είναι παράσταση και σύμβολο του απολύτως εφήμερου. Τα εικονιζόμενα προαναγγέλλουν έναν απελπιστικά περιορισμένο βίο. Οι κρεμα...