Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΎΜΕ

  


Μετά από μια ωραία βροχή που ξέπλυνε την εικόνα μας- μια βροχή μας έσωζε παλαιότερα, τώρα δε μας σώζουν ούτε οι καταιγίδες- μερικοί υποστηρίζουν πως χάλασε ο... καιρός επειδή βρέχει! ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι που τονίζουν συνέχεια αυτή την ανοησία. Αντί να πουν πως έφτιαξε ο καιρός, πως η θερμοκρασία είναι σε πολύ καλούς βαθμούς, μασουλάνε αυτή την παπαριά. [Άσε εκείνο το περίφημο ¨"σε περίπου"! αντί του ευκόλως κατανοητού περίπου σε.] Και μετά περιμένεις από τους απλούς ανθρώπους να μιλά σωστά Ελληνικά, όταν ακούνε καθημερινά τόσες ανοησίες.
Βέβαια δεν ξεκίνησα να γράψω κάτι για τους δημοσιογράφους, ούτε να γκρινιάζω Κυριακάτικα, πίνοντας τον καφέ μου και διαβάζοντας μια εφημερίδα. Θα μου πεις, διαβάζεις ακόμα εφημερίδα; και θ απαντήσω πως ναι, διαβάζω αλλά πλέον μόνο τις Κυριακές, γιατί θέλω ακόμα την επαφή με το χαρτί, με το φύλλο, μια συνήθεια που δεν είναι εύκολο ν αλλάξει. [φανταστείτε τα πολύ μικρά παιδιά να τους κόψουν την επαφή με το κινητό! και τα μεγάλα!] Πάντως η χειρότερη εικόνα που μου μένει και σήμερα στο καφέ, είναι αυτή όλων [κυριολεκτικά όλων] των ανθρώπων που ασχολούνται είτε στο λαπ τοπ είτε στο κινητό. Κι έτσι δεν έχει νόημα να συναντηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΥΤΆ

  Φίλε κόφτην καραμέλα σου και πούλησε τη στους άλλους σε μένα δεν περνάνε αυτά εγώ ξέρω πως απέτυχα παταγωδώς και δε με σώνει κανένας αγωγό...