Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΔΕΚΑΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΔΙΑΣΧΊΖΩ

 


Καλημέρα σας.
Δέκα τρία χρόνια χρόνια εδώ μέσα έχουμε πει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Τα περισσότερα, ωραία, δε χαλάσαμε τις καρδιές μας, παρ ότι η ζωή μας είναι σκληρή έως απάνθρωπη αρκετές φορές. Γελάσαμε πολύ, δημιουργήσαμε, φτιάξαμε και χάσαμε φιλίες και έρωτες, ειρωνευτήκαμε, πειράξαμε ο ένας τον άλλον.
Γυρνώντας σε πολλές παλιές αναρτήσεις και δημοσιεύματα στο ΔΙΑΣΧΙΖΩ και εδώ, χτες τη νύχτα, είδα τους φοβερούς διαλόγους, τα όμορφα σχόλια, τις αντεγκλήσεις μεταξύ αρκετών από εσάς που συνεχίζουν να είναι εδώ αλλά και άλλων που έχουν φύγει και μας διαβάζουν...κρυφά!
Διαπιστώσεις ωραίες αλλά και πικρές μερικές φορές για κάποιους που δε μας κατάλαβαν ή που θέλησαν να δείξουν εμπάθεια, ίσως εξ αιτίας του αιχμηρού μου λόγου, ίσως επειδή αυτά έχει η ζωή που ποτέ δεν είναι ρόδινη και ευτυχισμένη.
Βεβαίως και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε εδώ, σίγουρα με τους περισσότερους από εσάς δε θα έχω τη χαρά να τους συναντήσω από κοντά και να τους σφίξω το χέρι αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο όταν φεύγετε και επανέρχεστε ακόμη και μετά από χρόνια, η φωνή του καθενός σας, μου λέει πως οι άνθρωποι συνεχίζουν να έχουν ο ένας την ανάγκη του άλλου κι αυτό είναι μια μεγάλη εξωτερίκευση των αισθημάτων μας, κόντρα σε όλες τις δυστροπίες της κρίσης, λοιπόν, φωνάξτε, μπράβο στην επικοινωνία των ανθρώπων, μπράβο σε όσους παλεύουν για την καλυτέρευση αυτού του κόσμου!
Να είστε όλοι καλά!


 

5 σχόλια:

  1. Κώστα, αγαπητέ συνοδοιπόρε σ' αυτό το όμορφο ταξίδι στις διαδικτυακές γειτονιές, να ευχηθώ, από καρδιάς, το καλύτερο για το "Διασχίζω".
    Δέκα τρία χρόνια είναι πολλά για μια παρουσία και αυτό σημαίνει διάθεση, μεράκι και επικοινωνία.
    Είμαστε εδώ, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλοτε συχνά άλλοτε πιο αραιά, άλλοτε συμφωνώντας, άλλοτε διαφωνώντας. Είμαστε όμως εδώ σε μια όμορφη παρέα με πολλά κοινά και διαδρομή.
    Χρόνια πολλά στο μπλογκ φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τζον έτσι είναι όπως τα λες. Είδες όμως πως πέρασαν και περνούν τα χρόνια; σαν χτες να ήταν που αρχίζαμε στο πατθ...να σαι καλά φίλε την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περνάνε ρε φίλε ναι, δυστυχώς. Ας το κάνουμε να είναι δημιουργικά. Την καλησπέρα μου.

      Διαγραφή
  3. Καλή συνέχεια για πολλά πολλά χρόνια ακόμα, Ο λόγος σου αιχμηρός, αντισυμβατικός, πρόσφορος για αντιπαράθεση ενίοτε, αλλά και διδακτικός.
    Νάσαι καλά, Κώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Βασίλη. Πάντα μια συνέχεια είναι καλή αν έχει αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΥΤΆ

  Φίλε κόφτην καραμέλα σου και πούλησε τη στους άλλους σε μένα δεν περνάνε αυτά εγώ ξέρω πως απέτυχα παταγωδώς και δε με σώνει κανένας αγωγό...