Σάββατο 30 Απριλίου 2022

η κλωτσιά στ αρχίδια

  

 

 


Ο πιο πικρός πόνος είναι η κλωτσιά στ αρχίδια.
Δυστυχώς τα πράγματα είναι χειρότερα απ ότι νομίζαμε. Και εξηγούμαι: αν ήταν ν αντιμετωπίζαμε μια γρίπη ελαφριάς μορφής θα ήταν καλύτερα -όπως στην πραγματικότητα είναι αυτός ο ιός. Ξέραμε τι είχαμε απέναντι μας. Τώρα που έχουμε ν αντιμετωπίσουμε την βαρβαρότητα, την ωμότητα και τον κυνισμό των απάνθρωπων κυβερνήσεων-έπρεπε να περάσει καιρός για να καταλάβουμε οριστικά τι ετοιμάζουν, επειδή ο σπόρος του φόβου που έσπειραν μεταξύ μας, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, αδέρφια να μη μιλάνε επειδή ο ένας είναι εμβολιασμένος κι ο άλλος όχι, αντρόγυνα να χωρίζουν για τον ίδιο λόγο, άνθρωποι να μισούνται χωρίς λόγο. Κι επειδή νομίζετε πως τελειώσαμε μ αυτή την ιστορία -επειδή έγινε άρση όλων των απαγορεύσεων-είσαστε οικτρά γελασμένοι. Αυτοί έχουν βάλει σκοπό να υποδουλώσουν τους ανθρώπους-εννοείται τους κατώτερους, όπως θεωρούν όλους τους άλλους πλην του ελάχιστου ελιτ, που θεωρούν τους εαυτούς των. Και η αρχική δοκιμασία [πείραμα] πέτυχε απόλυτα αφού έσπασαν τον παγκόσμιο ιστό της κοινωνίας, διέβρωσαν τα ήθη, τη δομή της οικογένειας, κατασπάραξαν τη λεγόμενη μεσαία τάξη, εξαφάνισαν τους μικροεπαγγελματίες και επέβαλαν φόρους αβάσταχτους - κανείς φτωχός πια δε θα μπορεί ν ανέβει κανένα σκαλοπάτι, είτε εξουσίας είτε πλουσιότητας, [Το περίφημο Αμερικάνικο όνειρο, όπου, παλιά ο καθένας μπορούσε να γίνει πλούσιος.] Το σενάριο πλέκεται πίσω από αόρατα γραφεία, μέσα από οθόνες απρόσιτες στον κοινό, [μέσο] νου και θα συνεχίσει να εξελίσσεται από το Φθινόπωρο και μετά στα ίδια και χειρότερα μοτίβα που εφαρμόστηκε μέχρι τώρα, στηριγμένο στην υγειονομική απάτη. Αυτό είναι ο κορωνοιός: μια τεράστια υγειονομική απάτη που σκοπό έχει τον εγκλωβισμό του πλήθους, τον εκφοβισμό της μάζας-όπου μάζα όλος ο γήινος πληθυσμός που δε χρειάζεται να ζει, πόσο μάλλον να ζει 80 και 90 χρόνια!
Και είναι τόσο ύπουλο, που είναι τρομακτικά δύσκολο να το αντιμετωπίσεις και τόσο καλά στημένο το παιχνίδι, πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού είναι στηριγμένο στην απόλυτη ακρίβεια του υπολογιστή, αυτού του μηχανήματος που κατασκεύασαν οι άνθρωποι και που μέλλει να είναι η καταστροφή τους. Το παρομοίωσα με κλωτσιά στ αρχίδια γιατί αυτό το χτύπημα απαγορεύεται σε όλες τις πάλες και άρα είναι ύπουλο και σατανικό να εξοντώνεις έτσι τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΥΤΆ

  Φίλε κόφτην καραμέλα σου και πούλησε τη στους άλλους σε μένα δεν περνάνε αυτά εγώ ξέρω πως απέτυχα παταγωδώς και δε με σώνει κανένας αγωγό...